Dakwerken Limburg

Dakwerken Limburg: de kosten

De kosten van een dakwerker en de totale kosten van de klus hangen onder andere af van het soort dakbedekking en de moeilijkheidsgraad van de plaatsing hiervan. De kosten kunnen per dakwerker sterk verschillen en daarom is het fijn om een goed overzicht van de gemiddelde kosten voor dakwerken in Limburg te hebben. Hieronder ziet u een tabel met de kosten van dakwerken per type klus.

DakwerkenDakwerken prijzen Omschrijving
Dakrenovatie€30 - €110Prijs per m² dakoppervlak (incl. btw en montage)
Dakisolatie€13 - €70Prijs per m² dakoppervlak (incl. btw en montage)
Dakonderhoud/reparatie€80 - €140Abonnementskosten dakwerken (jaarlijkse totale kosten dakwerken)
Plaatsen dakkapel€3.000 - €3.750Gemiddeld dakkapel 1.50 x 2.50 meter (incl. btw en montage)

Vergelijk de prijzen van dakwerken in Limburg

Woont u in de provincie Limburg en is uw dak aan vervanging, reparatie of renovatie toe? Dan is het verstandig om u goed te laten informeren over de prijzen en mogelijkheden van de klus. Door een dakwerker uit Limburg in te schakelen voor uw klus, kunt u besparen op onder andere de voorrijkosten omdat het bedrijf bij u in de buurt gevestigd is. Met het vergelijken van offertes, bespaart u tot wel 40%. Vraag daarom gratis en vrijblijvend offertes aan en ontvang binnen 2 werkdagen tot wel 6 offertes van dakwerkers bij u uit de buurt.

Voordelen van een dakwerker uit Limburg

Een dakwerker uit Limburg heeft veel kennis van de daken die veel voorkomen in deze provincie, waardoor hij gespecialiseerder is dan een landelijke dakwerker. Daarnaast bespaart u door een dakwerker uit Limburg aanzienlijk op de voorrijkosten. Doordat de af te leggen afstand voor de dakwerker lager is dan een bedrijf dat van verder moet komen, zijn de voorrijkosten vaak laag of komen ze volledig te vervallen.

Subsidies en premies voor dakwerken in Limburg

Gaat u iets aan uw dak laten doen? Er is een kans dat u een subsidie of premie kan ontvangen voor het doen van uw klus. De provincie Limburg biedt een subsidie voor de isolatie, waardoor het voor u aantrekkelijker is om uw dak te laten isoleren. De subsidies en premies voor dakwerken in Limburg verschillen vaak per gemeente, informeer daarom van tevoren bij uw gemeente waar u aanspraak op kunt maken.

Dakwerken Limburg

Dakwerken in Limburg? Ga voor de scherpste prijs

Heeft u een dakwerker nodig? Wij bieden u graag een helpende hand. De prijs van dakwerken is van meerdere keuzes afhankelijk, ook van welke dakwerker u kiest. De prijzen verschillen per dakwerkersbedrijf en daardoor is het verstandig om deze prijzen te vergelijken. Zo ziet u meteen welk dakwerkersbedrijf de beste prijs biedt en betaalt u nooit teveel. Het vergelijken biedt u de mogelijkheid om tot wel 40% te besparen op de totale kosten van de klus. Wij bieden u graag de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen. Binnen 2 werkdagen ontvangt u tot wel 6 offertes van dakwerkers in Limburg. Vergelijk de prijzen gegeven op de offertes en beslis welk bedrijf het beste bij u past.