Dakwerken Hasselt

Bent u op zoek naar deskundige hulp voor uw dakwerken in of rondom Hasselt? Dakwerkers in Hasselt staan voor u klaar met prijsinformatie en advies op maat. Kies voor een specialist in de buurt en profiteer van interessante voordelen.

Prijzen dakwerken in Hasselt

Binnen Hasselt zijn er meerdere betrouwbare dakwerkers actief die uw dak kunnen voorzien van nieuwe dakbedekking, dakisolatie, dakreparatie en dakonderhoud. Echter kunnen de prijzen tussen de aanbieders flink uiteenlopen. Het is daarom verstandig om een duidelijk overzicht te hebben van de dakwerken prijzen in Hasselt. In onderstaande tabel staan de gemiddelde kosten van dakwerken per klus.

DakwerkenDakwerken prijzen Omschrijving
Dakrenovatie€30 - €110Prijs per m² dakoppervlak (incl. btw en montage)
Dakisolatie€13 - €70Prijs per m² dakoppervlak (incl. btw en montage)
Dakonderhoud/reparatie€80 - €140Abonnementskosten dakwerken (jaarlijkse totale kosten dakwerken)
Plaatsen dakkapel€3.000 - €3.750Gemiddeld dakkapel 1.50 x 2.50 meter (incl. btw en montage)

Zoals eerder vermeld hanteert elke dakwerker in Hasselt zijn eigen tarieven. Daarom loont het om gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen en naast elkaar te leggen zodat u in 1 oogopslag ziet bij welke dakwerker uit Hasselt u het voordeligst uit bent. Wanneer u het korte formulier heeft ingevuld krijgt u binnen 2 werkdagen tot maximaal 6 offertes toegestuurd. Mensen die u voorgingen hebben ervaren dat de besparing kan oplopen tot wel 40% op de totale klus.

Dakwerken in regio Hasselt

Ook wanneer u niet woonachtig bent in Hasselt zelf kunt u offertes aanvragen. Dakwerkers uit Hasselt staan namelijk ook voor u klaar als u bijvoorbeeld woont in:

  • Genk
  • Sint-Truiden
  • Tongeren
  • Bilzen
  • Diest
  • Zonhoven

Hasselt kerk

Bespaar door te kiezen voor een lokale dakwerker

Op het moment dat u een dakwerker nodig heeft is het om 2 redenen financieel aantrekkelijk om een dakwerker bij u in de buurt te kiezen. Een deel van de totale prijs bestaat namelijk uit voorrijkosten. Hoe minder kilometers de dakwerker moet afleggen, hoe lager de kosten. Als u de diensten gebruikt van een dakwerker uit Hasselt op het moment dat u zelf ook in of rondom Hasselt woont, profiteert u van weinig tot geen voorrijkosten. Het tweede voordeel is dat de dakwerker kennis heeft van de bouwtechnische eigenschappen van de huizen in uw buurt waardoor de dakwerker snel een realistische prijs kan opstellen.

Snel en gratis offertes ontvangen

Door meerdere offertes van betrouwbare dakwerkers naast elkaar te leggen maakt u een weloverwogen keuze. Zo ziet u direct welke aanbieder de voordeligste prijs heeft waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de vraag of u te veel gaat betalen. Door het vergelijken van offertes bespaart u tot wel 40% op de dakwerken klus. Wij bieden u graag de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen van dakwerkers binnen de regio Hasselt. In het formulier hoeft u alleen aan te geven wat de wensen voor uw dak zijn en in welke regio u woont. Na het versturen van het formulier ontvangt u binnen 2 werkdagen tot maximaal 6 offertes van ervaren dakwerkers bij u in de buurt. Kortom, vraag offertes aan en voorkom dat u onnodig te veel betaald voor uw dakwerken.

geld besparen