Dakwerken Gent

Woont u in Gent en is uw dak aan renovatie, reparatie of onderhoud toe? Dan hoeft u niet verder te zoeken naar de geschikte dakwerker bij u in de buurt. Wij selecteren voor u de beste dakwerkers in uw regio.

Een nieuw dak in Gent

Binnen Gent zijn er meerdere betrouwbare dakwerkers die u kunnen voorzien van dakrenovatie, dakreparatie of onderhoud van uw dak. De prijzen van de verschillende dakwerkers kunnen echter flink uiteenlopen. Daarom is het verstandig om een duidelijk overzicht te hebben van de prijzen binnen Gent. In onderstaande tabel staan de kosten van dakwerken per type werkzaamheid.

DakwerkenDakwerken prijzen Omschrijving
Dakrenovatie€30 - €110Prijs per m² dakoppervlak (incl. btw en montage)
Dakisolatie€13 - €70Prijs per m² dakoppervlak (incl. btw en montage)
Dakonderhoud/reparatie€80 - €140Abonnementskosten dakwerken (jaarlijkse totale kosten dakwerken)
Plaatsen dakkapel€3.000 - €3.750Gemiddeld dakkapel 1.50 x 2.50 meter (incl. btw en montage)

Kies de beste dakwerker uit Gent

Is uw dak toe aan renovatie, reparatie of onderhoud en bent u op zoek naar de geschikte dakwerker uit Gent? Dan loont het zeker om eerst prijsinformatie aan te vragen toegespitst op uw situatie bij verschillende lokale dakwerkers. De gehanteerde prijzen van dakwerkers uit Gent kunnen onderling sterk verschillen. Wij bieden u graag de kans om snel en gemakkelijk tot maximaal 6 offertes aan te vragen door middel van het invullen van het korte formulier. Met de prijsinformatie die u ontvangt, kunt u slim vergelijken en zo vindt u de beste deal voor uw dakwerken.

Voordelen van een dakwerker uit Gent

Wanneer u in zee gaat met een dakwerker uit Gent heeft dit als voordeel dat hij geen lange afstand hoeft af te leggen wat zorgt voor lage voorrijkosten. Daarnaast kan hij gemakkelijk bij u langskomen voor advies op maat. Kortom, een dakwerker uit Gent of omstreken zorgt voor interessante voordelen.

dakwerker gent

Dakwerken in regio Gent

Om gratis offertes aan te vragen voor uw dakwerken hoeft u niet per se woonachtig te zijn in de stad Gent. Specialisten staan ook voor u klaar als u woonachtig bent rondom Gent, zoals in:

  • Wetteren
  • Zelzate
  • Eeklo
  • Dendermonde
  • Nevele
  • Deinze

Gent stimuleert een duurzame stad

Wilt u nieuwe dakbedekking, of bent u op zoek naar bijvoorbeeld dakisolatie? Raadpleeg dan eerst uw gemeente over de premie mogelijkheden. De gemeente Gent heeft namelijk premies beschikbaar voor energiebesparende maatregelen in en rondom het huis, waaronder een isolatiepremie en (dak)renovatiepremie. Hiermee kunt u veel geld besparen op de totale dakwerken klus. Het is zonde als u zich niet heeft verdiept in de opgestelde premies. Voor dakrenovatie zijn de volgende premies voor u opgesteld in de gemeente Gent:

  • Vlaamse verbeteringspremie;
  • Vlaamse renovatiepremie;
  • premie voor dakisolatie;
  • premie voor groendaken.

Vergelijk offertes voor dakwerken in Gent

De grootste bespaartip die we u kunnen geven blijft toch het vergelijken van meerdere offertes. Na het invullen van het korte offerteformulier ontvangt u gratis en vrijblijvend binnen 2 werkdagen tot maximaal 6 offertes van lokale dakwerkers uit Gent. Het invullen van het offerteformulier is binnen enkele minuten gedaan. Een zeer makkelijke manier om veel geld te besparen op uw dakwerken. Het is namelijk zo dat u door het vergelijken van offertes tot wel 40% kunt besparen op de totale kosten van de dakwerken klus. U wilt toch niet méér geld besteden dan dat nodig is?