Dakwerken Brugge

Bent u op zoek naar dakwerkers in de regio Brugge? Lees meer over kosten, en vind de best geprijsde dakwerker voor uw dakwerken klus in of rondom Brugge.

Een nieuw dak in Brugge

Binnen Brugge zijn er meerdere betrouwbare dakwerkers die uw dak kunnen voorzien van nieuwe dakbedekking. De prijzen van deze aanbieders lopen echter flink uiteen. Daarom is het verstandig om een duidelijk overzicht te hebben van de prijzen binnen Brugge. In onderstaande tabel staan de kosten van dakwerken per type werkzaamheid.

DakwerkenDakwerken prijzen Omschrijving
Dakrenovatie€30 - €110Prijs per m² dakoppervlak (incl. btw en montage)
Dakisolatie€13 - €70Prijs per m² dakoppervlak (incl. btw en montage)
Dakonderhoud/reparatie€80 - €140Abonnementskosten dakwerken (jaarlijkse totale kosten dakwerken)
Plaatsen dakkapel€3.000 - €3.750Gemiddeld dakkapel 1.50 x 2.50 meter (incl. btw en montage)

Prijsvoordeel door offertes te vergelijken

Om een volledig beeld van de totale kosten van uw dakwerken klus te krijgen, raden wij u aan om meerdere offertes aan te vragen. Wij bieden u graag de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend tot wel 6 offertes aan te vragen van dakwerkers in de regio van Brugge. Na het invullen van het korte formulier krijgt u de offertes binnen 2 werkdagen in huis. Het aanvragen van offertes biedt u de mogelijkheid om veel geld te besparen op de uiteindelijke klus omdat de prijzen die de dakwerkers hanteren flink van elkaar kunnen verschillen. Dit verschil kan oplopen tot wel 40% op de totaalprijs.

Dakwerker in de regio Brugge

Dakwerken in Brugge worden doorgaans verricht door dakwerkers uit de stad. Dakwerkers uit Brugge nemen overigens ook klussen aan buiten Brugge, denk bijvoorbeeld aan:

  • Oostende
  • Knokke-heist
  • Damme
  • Maldegem
  • Zedelgem
  • Torhout

De voordelen van een dakwerker uit Brugge

Wanneer u kiest voor een dakwerker in uw regio dan brengt dit enkele interessante voordelen met zich mee. Een dakwerker uit Brugge heeft namelijk vaker bij u in de buurt zijn diensten geleverd. Dit heeft als voordeel dat een lokale dakwerker kennis heeft van de bouwtechnische eigenschappen van de huizen in uw buurt. Ook financieel is het zeker interessant om een dakwerker in uw buurt in te schakelen, u beperkt namelijk de reistijd van de dakwerker waardoor de voorrijkosten minimaal zijn en in enkele gevallen zelfs vervallen.

Brugge ademt duurzaamheid

Brugge doet er veel aan om als groene stad naar buiten te treden. De vele parken, alsook de groene gordel rond de stad zorgen ervoor dat het in Brugge aangenaam wonen is. Daarnaast bestrijdt de stad het onkruid zonder hierbij pesticiden te gebruiken en worden inwoners aangemoedigd hun dak te voorzien van een groendak. De subsidie die aangevraagd kan worden loopt in Brugge op tot €31,- per m². Een groendak is in principe een dak waar verschillende planten op groeien. Men spreekt afhankelijk van het soort beplanting en onderlaag over:

  • extensieve groendaken
  • intensieve groendaken

Op intensieve groendaken is het mogelijk om te tuinieren, net als in een gewone tuin. Op deze groendaken kunnen kruiden, grassen of soms zelfs bomen groeien. Op extensieve groendaken kan daarentegen niet gelopen of getuinierd worden. Deze daken zijn vooral beplant met mossen, kruiden en vetplanten.

Brugge groendak

Vergelijk offertes voor dakwerken in Brugge

Bent u op zoek naar een dakwerker in de omgeving van Brugge? Dan bieden wij u graag de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend tot maximaal 6 offertes aan te vragen van dakwerkers uit Brugge. Wanneer u uw postcode invult komt u bij het korte formulier waarin u de situatie kunt schetsen voor de dakwerker. Als u het formulier heeft ingevuld krijgt u binnen 2 werkdagen prijsinformatie voor uw dakwerken. Stel voor uzelf een aantal eisen samen waar dakwerkers aan moeten voldoen en maak de juiste keuze. Vergelijk de prijzen en kom zo tot de beste deal. Zo bespaart u tot wel 40% op uw dakwerken klus.