Dakwerken Antwerpen

Woont u in of nabij Antwerpen en wilt u uw dak laten renoveren of repareren? Dan hoeft u niet verder te zoeken naar de geschikte dakwerker. Wij selecteren voor u de beste dakwerkers in uw regio.

Kosten dakwerken in Antwerpen

De totale kosten van een dakwerken klus hangt af van verschillende factoren. Voor totale dakrenovatie is voornamelijk het oppervlakte van het dak en het soort dakbedekking bepalend voor de kosten van uw dakrenovatie in Antwerpen. In onderstaande tabel staan de kosten van dakwerken per type werkzaamheid.

DakwerkenDakwerken prijzen Omschrijving
Dakrenovatie€30 - €110Prijs per m² dakoppervlak (incl. btw en montage)
Dakisolatie€13 - €70Prijs per m² dakoppervlak (incl. btw en montage)
Dakonderhoud/reparatie€80 - €140Abonnementskosten dakwerken (jaarlijkse totale kosten dakwerken)
Plaatsen dakkapel€3.000 - €3.750Gemiddeld dakkapel 1.50 x 2.50 meter (incl. btw en montage)

Vergelijk de prijzen van dakwerken in Antwerpen

Woont u in of rond Antwerpen en is het dak van uw woning aan vervanging toe en bent u dus op zoek naar een offerte voor dakwerken? Dan bent u hier aan het juiste adres. Tegenwoordig zijn er vele dakbedekkingen om uw dak mee te bekleden. Echter kunnen de mogelijkheden en vooral de prijzen per dakwerker behoorlijk uiteenlopen. Door het vergelijken van offertes kunt u tot wel 40% voordeliger uit zijn. Wij bieden u hier graag de mogelijkheid toe, door het invullen van het offerte formulier ontvangt u gratis en vrijblijvend tot maximaal 6 offertes van dakwerkers uit Antwerpen of omgeving.

Waarom een dakwerker uit Antwerpen?

Wanneer u in Antwerpen woont en u kiest voor een dakwerker uit Antwerpen levert dit u 2 voordelen op. Doordat de dakwerker geen lange afstand hoeft af te leggen, kan hij de voorrijkosten laag houden of soms geheel weglaten. Naast het financiële voordeel is het verstandig om de klus door een lokale dakwerker te laten doen omdat hij kennis heeft van de bouwtechnische eigenschappen van de huizen in uw buurt.

Dakwerkers in Antwerpen en omstreken

Dakwerken in Antwerpen worden doorgaans verricht door dakwerkers uit de stad. Maar deze dakwerkers verrichten ook dakwerken klussen verderop in de regio, zoals in:

  • Beveren
  • Sint-Niklaas
  • Edegem
  • Kontich
  • Schoten
  • Brecht

Vergelijk offertes voor dakwerken in Antwerpen

Wanneer u een dakwerker zoekt in de buurt van Antwerpen bieden wij u graag de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend tot maximaal 6 offertes aan te vragen voor uw dakwerken klus in Antwerpen. U krijgt de mogelijkheid om uw klus te beschrijven op het moment dat u uw postcode invult bovenaan de pagina. Wanneer u het offerteformulier heeft ingevuld, krijgt u binnen 2 werkdagen de offertes aangeboden. Bekijk de offertes, leg ze naast elkaar, vergelijk ze en bespaar tot wel honderden euro’s op uw Antwerpse dakwerken klus. Op naar het prachtige nieuwe dak.

Woont u in of nabij Antwerpen en wilt u uw dak laten renoveren of repareren? Dan hoeft u niet verder te zoeken naar de geschikte dakwerker. Wij selecteren voor u de beste dakwerkers in uw regio.